Winst voor goud, voor de tweede week op rij

winst voor goud

Als we de actie van goud en zilver vrijdagochtend eens goed bekijken dan ziet die er positief uit. Goud kon op de ochtend stijgen en na de grootste procentuele daling in twee weken in de vorige sessie. Goud is op weg om een kleine winst te boeken voor de tweede week op rij. Dit dankzij geopolitieke spanningen in Syrië en een impasse tussen Amerika en China over de handelsoorlog.

De goudprijs daalde donderdag echter met 1,3% dat is de grootste procentuele daling in een dag tijd sinds eind maart. Een dag nadat goud tot het hoogste niveau in 11 weken was geklommen.

President van de Verenigde Staten Trump en zijn nationale veiligheidsraad bespraken donderdag de opties rond Syrië. De president heeft immers gedreigd om raketten af te vuren als antwoord op een vermoedelijke aanval met gifgas.

In een soortgelijk klimaat presteert goud uiteraard goed, maar er is meer nodig om overtuigend door de $1.400 USD per ounce te schieten. Van op dat niveau begint run op het goud pas echt. Voorlopig zijn we daar nog niet.

Wat er hoogstwaarschijnlijk nodig is, is een duidelijk teken dat de lage inflatie begint aan te trekken, ook de fysieke vraag die dan echt duidelijk begint toe te nemen. Momenteel worden de markten voor goud en zilver immers nog steeds gemanipuleerd door de papieren tijgers, de zogeheten futures manipuleren en op het ‘goede’ moment naar beneden duwen. Dat gebeurt vaak voor echte beleggers de long posities innemen, om deze beleggers op die manier te ontmoedigen.

Zoals de meeste succesvolle beleggers in goud moet je vasthouden aan je posities en deze rit tot op het einde uitzitten. Goud zal leiden en zilver uiteindelijk volgen, hoogst waarschijnlijk zullen de winsten explosief zijn.Wilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie