TransEco

TransEco Minerals and Mining is een gevarieerd bedrijf in grondstoffen dat economische en ecologische factoren in balans houdt, risico’s vermindert en de duurzaamheid van het land continue probeert te verbeteren.

Het managementteam heeft meer dan twintig jaar ervaring met het produceren en verwerken van goud in de oostelijke en westelijke regio van Ghana, één van de meest productieve goudproducerende regio’s ter wereld.

transeco
Locaties van de mijnen van Trans Eco in Ghana

 

In de afgelopen 10 jaar heeft TransEco zich enorme groeimogelijkheden binnen de mijnbouwsector verschaft door 3 miljoen pond te investeren in de ontwikkeling van een betrouwbare structuur die de voordelen van klein­schalige mijnbouw vergroot. Hierdoor wordt de goudwinning sneller en effi­ciënter.

Het bedrijf voert momenteel een intensieve strategie om het verbeterde regel­gevingsklimaat te maximaliseren en probeert nu zijn activiteiten versneld uit te breiden.

TransEco Minerals and Mining company bezit 100% van de aandelen van Gold­bank Resources (Ghana) Ltd. een goudmijnoperatie in Ghana. Zij beschikt over relevante mijnervaring en zoekt nu middels een Forward Gold Sale aanvullende financiering om zijn aanzienlijke potentieel te vervullen.

Er zijn 240 hectare beschikbaar voor mijnbouw. Alle concessiesites hebben een volledige licentie voor Small-Scale Surface Mining.
Geologische bemonstering geeft aan dat er aanzienlijke commerciële hoeveel­heden gemakkelijk winbaar goud beschikbaar zijn.

Afhankelijk van het investeringsniveau, kunnen er nog eens 400 hectare en een concessie van ongeveer 3 km in dezelfde regio worden verkregen voor mijnbouwdoeleinden.

Contactgegevens:

logo transecoKantoor UK
Innovation Centre
225 Marsh Wall
Isle of Dogs
London E14 9FW
United KingdomWilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie