Ruby Creek

De Forward Gold Sale van Ruby Creek is voltooid en wordt niet langer door ons aangeboden.

Ruby Creek exploiteert een goudwinningsgebied in Tanzania, dat bekend staat als het Gold Plateau. Ruby’s Gold Plateau Project bestaat uit een gebied met een mijnbouwlicentie van 10 jaar en een aantal aangrenzende gebieden met vergelijkbare waardevolle delfstoffen.

Ruby Creek exploiteert een goudwinningsgebied in Tanzania, dat bekend staat als het Gold Plateau. Ruby’s Gold Plateau Project bestaat uit een gebied met een mijnbouwlicentie van 10 jaar en een aantal aangrenzende gebieden met vergelijkbare waardevolle delfstoffen.

In de regio zijn uitgebreide ambachtelijke goudwinningsactiviteiten. Ruby Creek heeft machines voor goudwinning en -verwerking ter plaatse en er zijn extra machines onderweg om het goudproductieplan op te starten.

ruby creek
Locaties van de mijnen van Ruby Creek in Tanzania

De missie van Ruby Creek

De missie van Ruby Creek is om goudwinningsmogelijkheden te ontdekken, te verwerven en verder te ontwikkelen. Zij willen de waarde voor hun aandeelhouders en belanghebbenden maximaliseren. Dit nemen zij zeer serieus. Ruby Creek benut doelgericht de kansen die zich voordoen, met daarbij een minimale verspreiding van het aandelenkapitaal.

Zie ook: Ruby Creek Resources als maatschappelijk verantwoorde onderneming.

Bedrijfshistorie

Na een periode van herstructurering eind 2013, is het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk begonnen met de verkoop van een deel van de toekomstige goud productie, te leveren 10 maanden vanaf de datum van verkoop, een zogenaamde Forward Gold Sale.

Ruby Creek is in 2006 in Tanzania gestart met de verkenning van het gebied. Ruby Creek Resources (Tanzania) werd opgericht in 2010 en werd in 2011 gevolgd door verscheidene Tanzaniaanse bedrijven. Het kantoor van de Verenigde Staten is gevestigd in Los Angeles, het kantoor van Tanzania in Dar es Salaam.

Het bedrijf ontwikkelt een gebied in Tanzania bekend als het Gold-Plateau. Dit Gold Plateau project bestaat uit een gebied met een 10-jarige mijnbouw licentie en een aantal aangrenzende gebieden met vergelijkbare kenmerken. De regio biedt uitgebreide mogelijkheden voor goudwinning.

  • Ruby Creek ontwikkelt, verkent en breidt het Gold Plateau Project uit, meer dan 1500 km2 inclusief mijnbouw rechten in Zuid Tanzania.
  • Het heeft de eerste mijnbouwlicentie op het Gold Plateau verworven, voor tien jaar een gebied van tien vierkante kilometer. Dit na de overname van de Gold Standard Co. Deze overname is inclusief alle benodigde mijnbouw apparatuur.
  • Van september 2010 tot en met mei 2012 hebben er testen met de mijnbouw plaatsgevonden.
  • De mijnbouw licentie stelt het bedrijf in staat om te beginnen met commerciële goudproductie.

Goud Productie

De apparatuur van Ruby Creek heeft momenteel een capaciteit van 40 ton per uur, met de mogelijkheid deze uit te breiden naar 60 ton per uur. Voor de toekomst staat er extra apparatuur op de planning welke over een capaciteit van 100 ton per uur beschikt.

Contactgegevens:

logo ruby creekKantoor Tanzania
1st Floor, Plot 704/24,
Mkwepu St, PO Box 9820
Dar es Salaam
Tanzania

Kantoor USA
11835 W. Olympic Blvd, Suite 1235
Los Angeles, CA 90064
Verenigde StatenWilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie