Fysiek goud kopen

Wilt u fysiek goud kopen? Een verstandige keuze.
Goud heeft sinds mensenheugenis een sterke aantrekkingskracht op de mens. Het edelmetaal staat al eeuwen centraal bij de opbouw en bescherming van het vermogen. Dit reikt van farao’s tot hedgefondsen, van oost tot west en van noord tot zuid.

Al eeuwenlang willen mensen goud hebben, het is mooi, onverwoestbaar, zeldzaam, verliest zijn glans niet en blijkt enorm waardevast. Al eeuwen is goud tevens nuttig als rekeneenheid voor andere soorten waarde, dit dankzij de hoge bruikbaarheidswaarde, de corrosiebestendigheid , de uniformiteit, de dichtheid en de eenvoudige deelbaarheid.

Al sinds mensenheugenis hebben naties en koninkrijken gestreden en gevochten om goud in het bezit te krijgen vanwege de waarde en de macht waar het voor stond en in zekere zin nog altijd voor staat.

Veel mensen zien goud als een interessante investering op de lange termijn en als een  “veilige haven” in tijden van crisis. Mensen houden goud als fysiek bezit, als verzekering tegen macro- economische en geopolitieke risico’s, alsmede muntontwaarding. Immers, ook als het monetaire systeem zal instorten zal goud altijd zijn waarde houden. De snel stijgende goudprijs van de laatste jaren benadrukt dit.

Na de val van Lehman Brothers in september 2008,kwam de wereld dieper in de kredietcrisis wat erin resulteerde dat beleggers geen vertrouwen meer hadden in het monetaire systeem. Als gevolg hiervan nam de vraag naar fysiek goud enorm toe wat leidde tot een hoogterecord in de goudprijs. Gold Investments Europe biedt u nu de kans om tegen een gereduceerde prijs te investeren in fysiek goud.Wilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie