Forward Gold Sale

Goud bij een goudmijn kopen onder de marktwaarde, kan dat?

Goud is genoteerd als beurshandelsgoed. In principe zal niemand het goud onder de beurswaarde aanbieden. De beursmakelaars en verkopers verhandelen het goud tegen de goudkoers (met een minimaal verschil tussen verkoop en aankoop).

Normaliter is het dus niet mogelijk om goud onder de goudprijs te kopen. Ook niet wanneer u het rechtstreeks bij een goudmijn zou inkopen.

Er is op dit moment een tijdelijke uitzondering !

Goudmijn Ruby Creek Resources wil extra geld aantrekken om grote uitbreidingen en overnames te realiseren. Dit zouden ze kunnen doen door extra aandelen uit te geven, maar dit is een duur en tijdrovend proces. Ze hebben er voor gekozen om dit anders aan te pakken.

Zij verkopen nu tijdelijk een deel van de toekomstige goudproductie van wat zij de komende maanden gaan delven.
Een Forward Gold Sale.

Het grote voordeel hiervan is dat u het goud rechtstreeks bij de mijn bestelt. Voor het gegeven dat u het goud over 10 maanden geleverd krijgt, ontvangt u 10% korting op de huidige koers. Bijkomend voordeel is dat in 10 maanden het goud mogelijk in koers is gestegen. In dat geval heeft u 10% + de extra koerswaarde als rendement.Wilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie