Beoordelingen

logo klantenvertellen
Wij zien graag dat onze klanten ons beoordelen op onze deskundigheid, kwaliteit en communicatie.
Zo kunnen wij onze dienstverlening continue blijven verbeteren.
Hieronder vind u alle beoordelingen die onze klanten over Gold Investment bij klantenvertellen.nl hebben achtergelaten.

Beoordelingen Gold Investment

8,3
46 beoordelingen
  • 8,3
  • 8,3
  • 8,2
  • 8,4

David uit Vijfhuizen

10-04-2018
8,0

Je voelt je redelijk snel thuis en komt vertrouwd over. Er is geen sprake van opdringen naast de hoop dat je goud inkoopt maar dat zijn zaken doen. Verder vlak na aankoop goed op de hoogte gehouden. Ook bij nieuwe aanbiedingen wordt nee als antwoord sportief geaccepteerd.

Aanbeveling: Ja

David uit Vijfhuizen

04-04-2018
9,0

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over alles. De 1e uitlevering moet nog plaats vinden. Ervan uitgaande dat ook dit naar genoegen zal verlopen is FGS een goede kans om een leuk rendement te behalen.

Aanbeveling: Ja

Jjm uit Wehe den hoorn

03-04-2018
8,5

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over alles. De 1e uitlevering moet nog plaats vinden. Ervan uitgaande dat ook dit naar genoegen zal verlopen is FGS een goede kans om een leuk rendement te behalen.

Aanbeveling: Ja

Angela uit Amsterdam

03-04-2018
n.v.t.

Ik kan pas een oordeel geven als mijn eerste bestelling goed is afgewikkeld....

Aanbeveling: Nee

Rudy uit Goes

03-04-2018
7,4

Ik kan pas een oordeel geven als mijn eerste bestelling goed is afgewikkeld....

Aanbeveling: Ja

T. uit D

02-04-2018
9,0

Afgelopen jaar naar tevredenheid geleverd.

Aanbeveling: Ja

Martin uit Blokker

02-04-2018
8,0

Fysiek goud en obligaties gekocht de afgelopen twee jaar. Alles volgens afspraak verlopen.

Aanbeveling: Ja

Luc uit Boxtel

01-04-2018
8,2

Goede ervaring, snelle afhandeling

Aanbeveling: Ja

Evert uit Schiedam

01-04-2018
8,8

Goede ervaring, snelle afhandeling

Aanbeveling: Ja

Henk uit Winterswijk

30-03-2018
7,0

Ik zou graag per maand de goudprijs van dat moment zien.

Aanbeveling: Ja

Wim uit Waddinxveen

30-03-2018
8,0

Er word zakelijk gewerkt en dat vind ik prettig En correct telefoon verkeer

Aanbeveling: Ja

Dirk uit Waddinxveen

30-03-2018
7,0

Goede ervaring

Aanbeveling: Ja

Mindert uit Dalfsen

29-03-2018
8,0

Goede ervaring

Aanbeveling: Ja

Hylke uit Eindhoven

29-03-2018
10,0

Tot heden ben ik super tevreden. Vooral de communicatie is uit de kunst!!

Aanbeveling: Ja

Sander de Vries uit Rydsnäs

29-03-2018
9,2

Tot heden ben ik super tevreden. Vooral de communicatie is uit de kunst!!

Aanbeveling: Ja

Tiny uit Huizen

29-03-2018
8,8

Ben dik tevreden

Aanbeveling: Ja

Andries uit Overveen

29-03-2018
8,0

Ben dik tevreden

Aanbeveling: Ja

Jan uit Beilen

29-03-2018
8,0

Communicatie: werkt soms langs elkaar heen.
Zoals ik het begrepen heb door het werken vanuit verschillende locatie. vb al overgegaan tot aankoop fysiek goud terwijl dit bij telefonische benadering niet bekend is bij collega.

Aanbeveling: Ja

Taco uit Amersfoort

29-03-2018
8,6

Soms duurt het wat lang om de juiste persoon aan de lijn te krijgen.
Levering, deskundigheid en afsluiting contracten doet GIE prima!
Onlangs werd echter een aflossingsbedrag voor een obligatie per abuis dubbel aan mij uitgekeerd. Dat is slordig maar gelukkig maakte een goede combinatie dat ik voor het snel terugstorten een "beloning in de vorm van 10 gram goud" toegezegd kreeg. Hopelijk ontvang ik die snel.

Aanbeveling: Ja

Han uit Huizen

29-03-2018
8,0

Altijd goede ervaringen met beleggingen gehad.

Aanbeveling: Ja

Twan uit Overloon

28-03-2018
8,2

Goed,ben op kantoor geweest,en dat geeft extra binding omdat je de mensen persoonlijk ontmoet .

Aanbeveling: Ja

Piet uit Blaricum

28-03-2018
9,4

Fijne ervaring. Direct een contactpersoon toegewezen die mij op de hoogte hield. Goudstandaard levert op tijd. Goede services en nog een bestelling geplaatst.

Aanbeveling: Ja

Albert uit Almere

28-03-2018
8,0

Alles keurig en snel geregeld

Aanbeveling: Ja

Pauline uit Zutphen

28-03-2018
9,2

Prima ervaringen. Altijd dezelfde contactpersoon en dat vind ik bijzonder prettig.

Aanbeveling: Ja

Paul uit Kruibeke

28-03-2018
8,0

Prima ervaringen. Altijd dezelfde contactpersoon en dat vind ik bijzonder prettig.

Aanbeveling: Ja

Dennis uit Naaldwijk

21-08-2017
9,0

Via kennissen zijn wij vorig jaar in aanraking gekomen met Gold Investment. Nu hebben wij 2 weken geleden het door ons aangeschafte goud geleverd gekregen. We zijn hier zeer content mee en kunnen Gold Investment iedereen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Stefan uit Maassluis

10-08-2017
9,0

Alles is prima en netjes geregeld. Vriendelijke mensen, duidelijke informatie.

Aanbeveling: Ja

Ruud uit Schiedam

09-08-2017
9,2

Ik was eerst wat sceptisch over de levering, maar ik heb mijn eigen goudbaar inclusief certificaat afgelopen week ontvangen.
Ik heb deze aangekocht in oktober vorig jaar met 10% korting. Nu is de goudprijs wel iets gezakt, maar door de korting heb ik nu toch nog ruim 5% rendement in 10 maanden tijd. Altijd nog meer dan op mijn spaarrekening.

Aanbeveling: Ja

Wouter uit Haarlem

17-04-2017
8,4

Mijn ervaring met Gold Investments is zeer goed, ze komen zeer ervaren over en informeren mijn goed.

Aanbeveling: Ja

Wouter uit Haarlem

14-04-2017
7,8

Mijn ervaring met Gold Investments is zeer goed, ze komen zeer ervaren over en informeren mijn goed.

Aanbeveling: Ja

Jan J.C. uit Bavel

14-04-2017
8,4

Tot op heden dik tevreden, hopelijk blijft dit in de toekomst zo .
Geen aanhoudende verkoop praatjes, nee wordt gerespecteerd.

Aanbeveling: Ja

Richard uit Riethoven

13-04-2017
9,0

Prima Service

Aanbeveling: Ja

Jos uit WAALRE

13-04-2017
7,6

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

Hans uit Ledeacker

13-04-2017
7,4

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

J uit Den Bosch

01-02-2017
9,2

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

J uit Delft

24-01-2017
7,6

Goede samenwerking tot nu toe.
Heb bij de levering een 6 gezet, omdat ik pas over 3 maanden mijn goud krijg. Wel al zilver ontvangen. Aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in edelmetalen.

Aanbeveling: Ja

Bart uit Zutphen

23-01-2017
8,0

Betrouwbare partij die haar afspraken nakomt. Ben tot dusver tevreden over de gang van zaken.

Aanbeveling: Ja

Jan willem uit Utrecht

23-01-2017
7,8

Goede levering gehad van het fysieke goud.
Alleen in het begin problemen gehad met de email. Voor de rest goede service.

Aanbeveling: Ja

Hans uit Utrecht

23-01-2017
7,0

Komen beloftes na

Aanbeveling: Ja

Machteld uit Amersfoort

23-01-2017
8,0

Jammer dat de mailtjes die ik krijg nog steeds aan Dhr. Stilting zijn gericht. Macht der gewoonte misschien, maar ik ben toch echt (nog steeds) een vrouw. Verder fijne organisatie, met goed en prettig contact.

Aanbeveling: Ja

Dirk uit Amersfoort

19-01-2017
7,0

Nu 3 keer geïnvesteerd, rente op obligaties wordt keurig op tijd betaald, zilver werd correct geleverd, goud zal pas na verloop van tijd geleverd worden of direct worden doorverkocht, afhankelijk van omstandigheden rond moment van levering; tot op heden tevreden met GIE.

Aanbeveling: Ja

H uit Nagele

19-01-2017
9,0

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

W. uit Delft

12-01-2017
7,4

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

Dirk uit Amsterdam

12-01-2017
8,0

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

J. uit Berkel aan Rodenrijs

12-01-2017
8,6

Prima partij. Ik ben nu 8 maanden klant bij goldinvestments, en word erg goed behandeld. Ik heb een obligatie afgenomen waarbij ik per kwartaal mijn rendement behaal. Enige reden waarom ik 4 sterren geef is dat pas na 12 maanden mijn inleg terug krijg.

Aanbeveling: Ja

Peter jan uit Heusden

11-12-2016
9,8

Ik doe al jaren zaken met gold invest, altijd op tijd mijn goud geleverd gekregen en wordt altijd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zeker tevreden!!!

Aanbeveling: Ja

Peter jan uit Heusden

11-12-2016
9,8

Ik doe al jaren zaken met gold invest, altijd op tijd mijn goud geleverd gekregen en wordt altijd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zeker tevreden!!!

Aanbeveling: Ja

Peter jan uit Heusden

11-12-2016
9,8

Ik doe al jaren zaken met gold invest, altijd op tijd mijn goud geleverd gekregen en wordt altijd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zeker tevreden!!!

Aanbeveling: Ja

Peter jan uit Heusden

11-12-2016
9,8

Ik doe al jaren zaken met gold invest, altijd op tijd mijn goud geleverd gekregen en wordt altijd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zeker tevreden!!!

Aanbeveling: Ja

Peter jan uit Heusden

11-12-2016
9,8

Ik doe al jaren zaken met gold invest, altijd op tijd mijn goud geleverd gekregen en wordt altijd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Zeker tevreden!!!

Aanbeveling: Ja


Wilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie