Beoordelingen

logo klantenvertellen
Wij zien graag dat onze klanten ons beoordelen op onze deskundigheid, kwaliteit en communicatie.
Zo kunnen wij onze dienstverlening continue blijven verbeteren.
Hieronder vind u alle beoordelingen die onze klanten over Gold Investment bij klantenvertellen.nl hebben achtergelaten.

Beoordelingen Gold Investment

8,2
21 beoordelingen
  • 8,2
  • 8,1
  • 8,3
  • 8,4

Dennis uit Naaldwijk

21-08-2017
9,0

Via kennissen zijn wij vorig jaar in aanraking gekomen met Gold Investment. Nu hebben wij 2 weken geleden het door ons aangeschafte goud geleverd gekregen. We zijn hier zeer content mee en kunnen Gold Investment iedereen aanbevelen!

Aanbeveling: Ja

Stefan uit Maassluis

10-08-2017
9,0

Alles is prima en netjes geregeld. Vriendelijke mensen, duidelijke informatie.

Aanbeveling: Ja

Ruud uit Schiedam

09-08-2017
9,2

Ik was eerst wat sceptisch over de levering, maar ik heb mijn eigen goudbaar inclusief certificaat afgelopen week ontvangen.
Ik heb deze aangekocht in oktober vorig jaar met 10% korting. Nu is de goudprijs wel iets gezakt, maar door de korting heb ik nu toch nog ruim 5% rendement in 10 maanden tijd. Altijd nog meer dan op mijn spaarrekening.

Aanbeveling: Ja

Wouter uit Haarlem

17-04-2017
8,4

Mijn ervaring met Gold Investments is zeer goed, ze komen zeer ervaren over en informeren mijn goed.

Aanbeveling: Ja

Wouter uit Haarlem

14-04-2017
7,8

Mijn ervaring met Gold Investments is zeer goed, ze komen zeer ervaren over en informeren mijn goed.

Aanbeveling: Ja

Jan J.C. uit Bavel

14-04-2017
8,4

Tot op heden dik tevreden, hopelijk blijft dit in de toekomst zo .
Geen aanhoudende verkoop praatjes, nee wordt gerespecteerd.

Aanbeveling: Ja

Richard uit Riethoven

13-04-2017
9,0

Prima Service

Aanbeveling: Ja

Jos uit WAALRE

13-04-2017
7,6

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

Hans uit Ledeacker

13-04-2017
7,4

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

J uit Den Bosch

01-02-2017
9,2

Mijn ervaringen zijn heel goed ; vooral omdat ik echt een aantal keren bij jullie in Naarden op kantoor mocht komen .
Fijn contact gehad met John ( de "baas") en de nieuwe Papa Bram . Dit is voor mij heel belangrijk !!!
groetjes Jos.. Kom wel weer langs .

Aanbeveling: Ja

J uit Delft

24-01-2017
7,6

Goede samenwerking tot nu toe.
Heb bij de levering een 6 gezet, omdat ik pas over 3 maanden mijn goud krijg. Wel al zilver ontvangen. Aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in edelmetalen.

Aanbeveling: Ja

Bart uit Zutphen

23-01-2017
8,0

Betrouwbare partij die haar afspraken nakomt. Ben tot dusver tevreden over de gang van zaken.

Aanbeveling: Ja

Jan willem uit Utrecht

23-01-2017
7,8

Goede levering gehad van het fysieke goud.
Alleen in het begin problemen gehad met de email. Voor de rest goede service.

Aanbeveling: Ja

Hans uit Utrecht

23-01-2017
7,0

Komen beloftes na

Aanbeveling: Ja

Machteld uit Amersfoort

23-01-2017
8,0

Jammer dat de mailtjes die ik krijg nog steeds aan Dhr. Stilting zijn gericht. Macht der gewoonte misschien, maar ik ben toch echt (nog steeds) een vrouw. Verder fijne organisatie, met goed en prettig contact.

Aanbeveling: Ja

Dirk uit Amersfoort

19-01-2017
7,0

Nu 3 keer geïnvesteerd, rente op obligaties wordt keurig op tijd betaald, zilver werd correct geleverd, goud zal pas na verloop van tijd geleverd worden of direct worden doorverkocht, afhankelijk van omstandigheden rond moment van levering; tot op heden tevreden met GIE.

Aanbeveling: Ja

H uit Nagele

19-01-2017
9,0

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

W. uit Delft

12-01-2017
7,4

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

Dirk uit Amsterdam

12-01-2017
8,0

Helder en duidelijk

Aanbeveling: Ja

J. uit Berkel aan Rodenrijs

12-01-2017
8,6

Prima partij. Ik ben nu 8 maanden klant bij goldinvestments, en word erg goed behandeld. Ik heb een obligatie afgenomen waarbij ik per kwartaal mijn rendement behaal. Enige reden waarom ik 4 sterren geef is dat pas na 12 maanden mijn inleg terug krijg.

Aanbeveling: Ja


Wilt u óók goud kopen met 10% korting?

Vraag dan nu direct meer informatie aan!


informatie